Kedves érdeklődő! Elnézést kérünk, sajnos jelenleg nem tudjuk postázni kiadványainkat! A kiadó kizárólag a régi könyveit forgalmazza személyes átvétellel, új könyveket már nem jelentet meg!

Adatvédelem

Az Enciklopédia Kiadó Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozónkat. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Személyi adatainak közlésével Ön hozzájárul ahhoz, hogy az Enciklopédia Kiadó Kft. ezeket az adatokat nyilvántartásba vegye és felhasználja. Az Enciklopédia Kiadó Kft. kötelezi magát az Ön adatainak bizalmas kezelésére.

Az Enciklopédia Kiadó Kft. honlapja használatának feltételei

Jelen honlap szerzői jogvédelem alatt áll, annak, vagy bármely részének jogosulatlan felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül.
Az Enciklopédia Kiadó Kft. fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.
Csak a hivatalosnak minősített nyomtatott dokumentumok tekinthetők hiteles forrásnak.
Az Enciklopédia Kiadó Kft. honlapját más honlapokhoz csatolni csak formai és tartalmi változtatás nélkül lehet, és akkor, ha az nem szolgál hirdetési célokat.
Kérjük, a kapcsolt oldal címét és a kapcsolattartó személy értesítési címét, illetve bármilyen kérdést, megjegyzést a következő címre küldjék: info@enciklopediakiado.hu